Djelatnost

Djelatnost

Djelatnost

 
Primarna djelatnost tvrtke Dicentra d.o.o. zastupanje je stranih tvrtki na hrvatskom tržištu u smislu uvoza, distribucije i logističkih usluga. Naš rad prepoznale su ugledne inozemne tvrtke te nas postavile za svog partnera na hrvatskom tržištu.
 
Osim uvoza i plasiranja proizvoda naših principala istovremeno ih nastojimo savjetovati o potrebama tržišta za novim proizvodima kako bismo mogli brzo reagirati na nove promjene i tržište opskrbiti traženim proizvodima.
 
U svakodnevnom poslovanju nastojimo biti inovativni i istovremeno pratiti potrebe i želje naših kupaca i potrošača. Postojeći asortiman nadograđujemo proizvodima koji će omjerom cijene i kvalitete zadovoljiti potrebe naših kupaca. Na ovaj način tržište opskrbljujemo proizvodima koji su mu potrebni i koji će biti prihvaćeni od strane kupca i potrošača.
 
Svjesni smo da je na današnjem tržištu kupac kralj koji traži sve više i da u tržišnoj utakmici mogu pobijediti samo tvrtke koje uspostave magičnu vezu između svojih proizvoda i kupca na osnovi izgradnje dugoročnog odnosa s kupcima.

 

Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr