Ljudski resursi

Ljudski resursi

Ljudski resursi

Dicentra d.o.o. danas zapošljava 120 pažljivo odabranih djelatnika. Svi naši zaposlenici orijentirani su na povećanje zadovoljstva naših kupaca i realizaciju poslovnih ciljeva. Naš tim čine ambiciozni, fleksibilni, komunikativni, kreativni i odgovorni ljudi.

 

Tvrtka smo koja će svakoj osobi pružiti pozitivno i ugodno radno okruženje. Vjerujemo da su zaposlenici oni koji osiguravaju rast tvrtke i dugoročno gledano utječu na njenu profitabilnost. Smatramo da su ljudi naša najveća vrijednost i da smo zahvaljujući njima ostvarili vodeću poziciju na tržištu. Izuzetno smo ponosni na ljude koji su odlučili postati dio našeg tima. Od svojih zaposlenika očekujemo motiviranost, želju za radom i razvojem, proaktivnost.

 

Svjesni smo da biti konkurentan na tržištu znači imati motivirane, obrazovane i zadovoljne zaposlenike koji se zbog tih karakteristika mogu brzo prilagoditi novonastalim promjenama u poslovanju. Zaposlenici su naša stvarna i jedina prednost pred konkurencijom.

 

Posebnu pažnju posvećujemo obrazovanju naših zaposlenika kroz mnogobrojne specijalizirane poslovne tečajeve i seminare. Svjesni smo da je danas na tržištu nemoguće ne ulagati u razvoj i edukaciju zaposlenika jer time istovremeno ulažemo u razvoj i rast tvrke.

 

Svakodnevna prisutnost naših trgovačkih putnika i unapređivača prodaje na tržištu cijele Republike Hrvatske osigurava dobro pozicioniranje i izloženost robe naših principala na policama kako u velikim trgovačkim lancima tako i u malim trgovinama.

 

Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr