Partneri

Naši partneri renomirane su svjetske tvrtke. Izuzetno smo ponosni na činjenicu što su nas odabrali za svog partnera i što s nama nastoje iz dana u dan kupcima ponuditi kvalitetan i jedinstven proizvod.

S našim partnerima nastojimo izgraditi dugoročno korektan partnerski odnos. Vjerujemo kako je to ključ našeg uspjeha i opstanka na brzorastućem tržištu. Naše zajedničke aktivnosti usmjerene su k jednom cilju, a to je zadovoljiti kupca nudeći mu proizvod koji će zadovoljiti sve njegove potrebe i želje. 

Zajedničkim snagama nastojimo uslužiti kupce na pravi način, biti inovativni, kontinuirano raditi na poboljšanju vrijednosti ponude s ciljem ostvarivanja trajnog i profitabilnog odnosa s kupcima.

Gizeh

Tvrtka Gizeh osnovana je 1920. godine u Kölnu, a danas je dio Mignot & De Block skupine. Matična tvrtka, Mignot & De Block B.V., nizozemska je tvrtka osnovana davne 1858. godine. Korporativnu grupaciju čine Micres B.V Eindhoven (Nizozemska), Gizeh Raucherbedarf GmbH sa sjedištem u Gummersbach-u, kao i proizvodni pogon u Francuskoj i Austriji.

Čitaj više

Newlat S.p.A.

Newlat S.p.A. kompanija vodeća je kompanija u proizvodnji mliječnih proizvoda, tjestenine i zamjenskih proizvoda za kruh. Newlat S.p.A. kompanija sa svojim brendovima ima vodeći položaj i ugled među renomiranim talijanskim prehrambenim brendovima. Tvrtku i njene brandove povezuju s okusom i svježinom talijanske kulinarske tradicije.
Čitaj više

Philips

Temelji tvrtke Philips postavljeni su 1891. godine kada su Anton i Gerard Philips osnovali Philips&Co. u Eindhovenu, Nizozemska. Tvrtka je započela proizvodnju carbon-filament žarulja i do prijelaza stoljeća postala je najveći proizvođač u Europi.

Čitaj više

The Bakers

The Bakers - tvrtka koja čini razliku. Inovativni plan tvrtke The Bakers uz istraživanje, inovacije, razvoj jedinstvenih proizvoda je odraz smjelosti i velikog tržišnog potencijala  orašastih plodova i sjemenki. The Bakers je usmjerio svoje poslovanje na tržište orašastih plodova i suncokretovih sjemenki . Orašasti plodovi su pripremljeni prema specijalnim i inovativnim recepturama neodoljivog okusa. 

Čitaj više

Ulker

Tvrtka Ulker osnovana je 1944. godine kao dio Yildiz holding grupacije. Od male tvornice biskvita izrasla je u velikog i cijenjenog proizvođača slatkih i slanih proizvoda kako na lokalnom tržištu tako i diljem svijeta.
 

 

Čitaj više
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr