Gizeh

Gizeh

Gizeh

Tvrtka Gizeh osnovana je 1920. godine u Kölnu, a danas je dio Mignot & De Block skupine. Matična tvrtka, Mignot & De Block B.V., nizozemska je tvrtka osnovana davne 1858. godine. Korporativnu grupaciju čine Micres B.V Eindhoven (Nizozemska), Gizeh Raucherbedarf GmbH sa sjedištem u Gummersbach-u, kao i proizvodni pogon u Francuskoj i Austriji.

 
Grupacija predstavlja jednog od tri najveća i vodeća svjetska proizvođača pribora za pušenje. Portfolio grupe je šarolik te u svom asortimanu nudi raznovrsne cigaretne papiriće, filiter omotnice, filtere, te ostali duhanski pribor (Gizeh kutijica za pohranu napravljenih cigareta, Gizeh torbica za pohranu duhana i duhanskog pribora, Gizeh mašinica za motanje i punjenje cigareta, Gizeh metalna tabakera za duhan i motanje cigareta itd.)

 

Misija je tvrtke Gizeh omogućiti svakom potrošaču da sam „napravi svoju“ ili pak „smota svoju“ savršenu cigaretu. Vođen tim ciljem, Gizeh tim usmjeren je ka tome da potrošaču pruži maksimalnu kvalitetu, širokim asortimanom svojih proizvoda. U kompletnom procesu proizvodnje za tvrtku Gizeh dobro nikada nije dovoljno dobro te su njihovi zaposlenici stalno u potrazi za rješenjima koja bi „ručno“ motanje cigareta učinila još jednostavnijim, a time ugodnijim. Uvijek u toku sa tržišnim promjenama, za tvrtku Gizeh svaki je prijedlog, kao i kritika dobrodošla, a sve sa jednim ciljem – ispunjenje svih zahtjeva krajnjih potrošača.

 
Gizeh linkovi
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr