Intersnack

Intersnack

Intersnack

Intersnack Knabber-Gebäck GmbH & Co. KG osnovan je 1995. godine kao rezultat spajanja Convent grupe i Wolf Bergstrasse. Od osnutka pa do danas vodeći je proizvođač slanih grickalica na njemačkom tržištu i to s svojim proizvodima Chio, funny-frish, Pom-Bar i Wolf.

 
Chio čips bio je prvi hrskavi proizvod od krumpira u Njemačkoj. Za to je zaslužna Irmgard von Opel koja je tajne hrskavog proizvoda od krumpira donijela iz Amerike. 1962. godina je godina kada je sve počelo. Obitelj Opel (Carlo, Heinz i Irmgard von Opel) pokrenula je prvu proizvodnju Chio čipsa na svom imanju u Petersau, u blizini Frankenthal.
 
Od tada pa do danas Chio čips postao je sinonim za istinski hrskavi užitak. Dobitna kombinacija savršenog oblika i začina idealan je „snack“ za sve one koji žele uživati u životu. Bilo da organizirate privatnu zabavu, odlazak u kino ili kućno druženje s prijateljima Chio čips idealan je odabir kojim ćete zaokružiti cijelu priču.
 
Dječij rođendan i igru uveselit će čarolija laganog, hrskavog i blagog okusa Pom Bar-a. Odabirom nekog od proizvoda iz asortimana Intersnack hrskava avantura je zajamčena.
 
Intersnack linkovi
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr