Newlat S.p.A.

Newlat S.p.A. Logo

Newlat S.p.A. Logo

Newlat S.p.A. kompanija vodeća je kompanija u proizvodnji mliječnih proizvoda, tjestenine i zamjenskih proizvoda za kruh. Newlat S.p.A. kompanija sa svojim brendovima ima vodeći položaj i ugled među renomiranim talijanskim prehrambenim brendovima. Tvrtku i njene brandove povezuju s okusom i svježinom talijanske kulinarske tradicije.

 

Newlat S.p.A. kompanija započela je val kontinuiranog razvoja koji se usredotočuje na iskorištavanje tehnoloških inovacija i stalno poboljšanje proizvodnih metoda i znanja. U svom poslovanju nastoje svojim kupcima ponuditi najkvalitetnije proizvode.

 

Pravno i operativno sjedište tvrtke je u Reggio Emilia, a sekundarne lokacije kao što su proizvodnja i skladišta nalaze se na cijelom nacionalnom teritoriju. Distribucijska mreža uključuje oko 100 koncesionara i veletrgovaca. Proizvodnja mliječnih proizvoda smještena je u Reggio Emilia, Lodi i Lecce, a proizvodnja tjestenine i zamjenskih proizvoda za kruh u Sansepolcro,Cremona, Eboli i Bologna. Jedan od njihovih najpoznatijih brendova je Buitoni brand.

 

Buitoni linkovi

Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr