Philips

Philips

Philips

Temelji tvrtke Philips postavljeni su 1891. godine kada su Anton i Gerard Philips osnovali Philips&Co. u Eindhovenu, Nizozemska. Tvrtka je započela proizvodnju carbon-filament žarulja i do prijelaza stoljeća postala je najveći proizvođač u Europi.

 

Stimulirani Industrijskom revolucijom 1914. godine osnovali su svoj prvi istraživački laboratoriji u kojem su započeli s inovacijama x-zraka i radio tehnologijom.

 
Ovo je bio samo početak njihovog svjetskog uspjeha.Tijekom godina, lista inovacija je postajala sve veća i uključivala je mnogobrojne revolucionarne pomake s kojima su svojim kupcima olakšavali svakodnevnicu. Od tada pa na dalje svakim danom bilježe izvrsne rezultate.
 
Kroz svoj brand obećanja „sense and simplicity“ isporučuju na tržište proizvode koji karakteristikama i sastavom zadovoljavaju potrebe svakog čovjeka, te inovativne proizvode, usluge i rješenja.
 
Danas Philips zapošljavam oko 134.200 djelatnika u više od 60 zemalja u svijetu. Tržišni je lider u medicinskoj dijagnostici i monitorima za pacijente, energetski učinkovitoj rasvjeti, kao i proizvodima koji poboljšavaju kvalitetu života ljudi.
 

Zajedno s našim partnerom truditi ćemo se na najbolji način osvijetliti svaki kutak Vašeg doma, radnog mjesta, omiljenog kafića i knjižnice.

 
 
Philips linkovi
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr