Ulker

Ulker

Ulker

Tvrtka Ulker osnovana je 1944. godine kao dio Yildiz holding grupacije. Od male tvornice biskvita izrasla je u velikog i cijenjenog proizvođača slatkih i slanih proizvoda kako na lokalnom tržištu tako i diljem svijeta.
 

 

Danas tvrtka svoje proizvode izvozi u više od 110 zemalja diljem Amerike, Europe i Balkana, te je vodeći proizvođač slatkih i slanih proizvoda na domaćem tržištu.
 
Društvena odgovornost i kontrola kvalitete koja se njeguje rezultirala je time da je tvrtka Ulker nositelj svih relevantnih certifikata (IOS 9002, HACCP). Ovim je potvrđena kvaliteta Ulker proizvoda i nagrađen njihov dugogodišnji rad.
 
Vizija tvrtke je ojačati svoju poziciju na tržištu i postati potrošačev odabir broj jedan, te u narednih 10 godina jedan od pet najjačih proizvođača slatkih i slanih proizvoda na svijetu.

 

Ove vrijednosti prepoznali smo kod svog partnera. Svakodnevno nastojimo našim postojećim i novim kupcima približiti Ulker proizvode. Smatramo da njihova široka paleta proizvoda može zadovoljiti svačiji ukus, kako kvalitetom tako i cijenom.
 
 
Ulker linkovi
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr