Prodajni program

Tvrtka Dicentra d.o.o. bavi se prodajom i distribucijom kako prehrambenih tako i neprehrambenih proizvoda. Naš prodajni program sadrži proizvode koji svojom kvalitetom, dizajnom i cijenom u potpunosti zadovoljavaju sve potrebe naših kupaca.

 
Od osnutka pa do danas tvrtka Dicentra d.o.o. svojim partnerima nudi vrhunski servis u smislu distribucije i logističkih usluga te prije svega korektan partnerski odnos.

 

Svakodnevno radimo na poboljšanju usluga kako bismo omogućili dostupnost svih naših proizvoda u svako vrijeme na što većem broju prodajnih mjesta u Republici Hrvatskoj. Sve svoje aktivnosti usmjeravamo k najvažnijem cilju, a to je zadovoljstvo naših partnera, kako kupaca tako i dobavljača. Poslovna filozofija tvrtke Dicentra d.o.o. opskrbiti tržište proizvodima vrhunske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača uz istovremeno praćenje i prilagođavanje novim trendovima, zahtjevima tržišta i potrebama kupaca. 

 

Naša paleta prehrambenih proizvoda sadrži proizvode koji će svojim sastavom zadovoljiti svačiji ukus, dok će se neprehrambeni proizvodi savršeno uklopiti u okruženje kojem su namijenjeni prvenstveno zbog svoje praktičnosti, karakteristika i dizajna.

Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr