Bobi

Bobi flips

Bobi flips s kikirikijem proizveden je sedamdesetih godina. Od svog nastanka pa do danas stekao je brojne obožavatelje. Dominantan okus kikirikija i savršena hrskavost učinile su Bobi flips idealnom grickalicom za sve prigode i sve uzraste. Bobi flips proizvodi se od svježe pečenog kikirikija i biljne masnoće, najkvalitetnijeg kukuruznog griza, bez ikakvih aditiva. Bobi flips dolazi u pakiranju od 40g, 90g i 180g - 2x90g (150g+30g gratis).

Čitaj više

Bobi rings

Bobi rings linija proizvoda dolazi u tri okusa: pizza, pikant i jedinstven okus Slavonije - kulen. Riječ je o flipsu okruglog oblika koji je svojim sastavom i okusom idealan snack za svaku prigodu. Bobi rings proizvodi izvrsnog su okusa, mogu se podijeliti i uživati u bilo kojem trenutku, bilo gdje, s prijateljima i članovima obitelji! Jednostavno otvorite vrećicu i prepustite se savršenstvu okusa od kojih rastu zazubice.

Čitaj više

Bobi štapići

Bobi slani štapići predstavljaju idealnu grickalicu za svaku prigodu kako za djecu tako i za odrasle. Tradicionalan način proizvodnje, priprema i pečenje tijesta osiguravaju punoću okusa i visoku kvalitetu proizvoda. U ponudi su tri različita pakiranja: 50g, 100g i 230g.

Čitaj više

Bobi pereci

Bobi slani pereci vrlo su popularni zbog svojeg jedinstvenog okusa, hrskave strukture i svježine. Istog su sastava kao i štapići, samo drugog svima poznatog i popularnog oblika - malih pereca. Izrazita hrskavost, punoća okusa te visoka kvaliteta proizvoda ono je što Bobi perec čini najboljim perecom. Dostupni su u pakiranju od 100g i 200g.

Čitaj više

Bobi ribice

Bobi ribice u pakiranju od 50g i 100g okusa: slane, mak i kim te ribice 200g slane razveseliti će kako najmlađe tako i one malo starije. Idealan su snack za međuobrok. Savršena kombinacija prhkosti i hrskavosti nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Čitaj više

Bobi krekeri

Bobi slani krekeri u pakiranju od 150g idealan su snack za svaku prigodu. Prhki, punog okusa, hrskave strukture dobiveni pečenjem te savršeno slani oduševite će sve generacije.

Čitaj više

Bobi Junior Safari

Bobi Junior Safari mix je kombinacija raznih oblika grickalica - hrskavih pereca, raznih životinjskih oblika ukusnog pečenog slanog trajnog peciva. Ova kombinacija savršena je grickalica za najmlađe i svakom djetetu izmamiti će osmijeh na lice.

Čitaj više
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr