Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic Protective ulja za sunčanje

Hawaiian Tropic Protective ulja za zaštitu od sunca u suhom spreju s karakterističnim mirisom kokosa, sastojcima tropskih biljki i beta karotenom namijenjeni su normalnoj i osjetljivoj koži. Reguliraju  prirodnu vlažnost kože tijekom zaštite i ujednačenost preplanulog tena. Proizvodi  nisu prikladani za dječju kožu, vodootporan je 40 minuta i dermatološki testiran. Hawaiian Tropic ulja za tamnjenje i zaštitu od sunca namijenjena su ljubiteljima sunčanja koji žele imati preplanuli izgled. Bilo ulje ili losion, i jedno i drugo posjeduje formulu koja će omogućiti mekoću, zdravlje i primjerenu hidrataciju kože pomoću posebne mješavine antioksidansa, vitamina te spektra SPF.

Čitaj više

Hawaiian Tropic Satin Protective losioni za sunčanje

Hawaiian Tropic Satin Protective losioni za sunčanje s karakterističnim mirisom kokosa, sastojcima tropskih plodova i biljki, štite od UVA i UVB zraka. Sadrže vitamine A, C i E. Reguliraju prirodnu vlažnost kože tijekom zaštite i ujednačenost preplanulog tena. Proizvod nije prikladan za dječju kožu, vodootporan je 80 minuta i dermatološki testiran.

Čitaj više

Hawaiian Tropic Silk Hydration losioni za sunčanje

Hawaiian Tropic Silk Hydration losioni su hidratantni losioni s vitaminom E, sadrži aloa veru, kokosovo ulje, vitamin E i kakao maslac. Losion vraća koži izgubljenu vlagu i čuva njezin preplanuli ten. Kožu dubinsko hidratizira, rashlađuje i smiruje crvenilo. Redovito korištenje losiona sprječava ljuštenje kože. Dermatološki testiran proizvod.

Čitaj više

Hawaiian Tropic sredstva nakon sunčanja

Za one koji pretjeraju sa sunčanjem Hawaiian Tropic pripremio je i losione za poslije sunčanja kao i gel za ublažavanje posljedica opeklina, proizvedeni kako bi hidratizirali i njegovali kožu. Najprepoznatljivija karakteristika svih Hawaiian Tropic proizvoda je svakako egzotičan miris, odnosno miris kokosa, koji dopušta da mislima odlutamo u bezbrižne i opuštajuće ljetne dane. Hawaiian Tropic kokosov maslac za tijelo nakon sunčanja sadrži kokosovo ulje i vitamine A, B i E. Održava vlagu u koži te je ostavlja mekom i glatkom. Preporučuje se  za svakodnevnu njegu, posebno nakon sunčanja.

Čitaj više

Hawaiian Tropic sredstva za zaštitu usana

Hawaiian Tropic Lipcare zaštitna sjajila za usne s okusima i mirisima tropskih bobica te mango&papaya. Zaštitna sjajila za usne s faktorom 25 ne samo da štiti od sunčevog zračenja, već i njeguje (aloe vera, maslac kokosa i formula obogaćena vitaminima), a usne su blistavije i hidratizirane. Svaki od njih ima miris koji se može prilagoditi atmosferi trenutka.

Čitaj više
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr