Pez

Pez refil

Pez tvrdi bomboni posljednih nekoliko desetljeća zabavljaju naša nepca širokom serijom okusa. Od svoje pojave na tržištu davne 1927 godine stekli su veliki broj obožavatelja. U ponudu su brojni okusi pa tako Pez fruit kolekcija uključuje okus maline, jagode, trešnje, limuna i naranče.

Čitaj više

Pez figurice

Pez figurice predstavljaju najpoznatiju i najpopularniju kutijicu za isporuku bombona u svijetu. Riječ je o kutijici u obliku upaljača iz čije glave na pritisak izlaze bomboni. Fora, zar ne? Pez figurice pune se Pez bombonima različitih i zabavnih okusa. Prvu mašinicu za izbacivanje bombona sklepao je Oscar Uxa. S obzirom da su na početku Pez bomboni isključivo bili namjenjeni odraslima trebalo je dočekati sredinu pedesetih godina, kada je ostvaren proboj na američko tržište, da austrijskom proizvođaču padne na pamet da je dovoljno na prekidač, gdje je pritiskom palca izlazio bombon, staviti glavu Mickeyja Mousea ili Hello Kitty pa da zavlada dječjim željama. Od te 1955 godine proizvedeno je preko 450 plastičnih spremnika s različitim glavama i u tisuće kombinacija. Na hrvatskom tržištu u ponudi su Micky Mouse, Princess, Barbie, Disney, Hello Kitty, Love&Friendship, Looney Tunes, Rio, Lion King, Minnie Stylish, Angry Birds i Best of Pixar kolekcije. Stvoren je kolekcionarski kult te se danas rijetki PEZ 'upaljači' prodaju i za nekoliko tisuća dolara na aukcijama. Najvišu cijenu postigao je onaj s mekom glavom Mickeyja Mousea koji nikada nije izašao na tržište, već je zastao u fazi prototipa. Za 7.000 dolara kupio ga je kolekcionar iz Kalifornije. Koliko su same kutijice postale tražena roba, odnosno neizmjerno popularnije od bombona radi kojih su napravljene, pokazuje i činjenica da godišnje postoji nekoliko konvencija gdje PEZ fanovi razmjenjuju svoje igračkice.

Čitaj više

Pez gumeni bomboni

Pez gumeni bomboni oblikom su isti kao i Pez tvrdi bomboni samo što je ovdje za razliku od Pez tvrdog bombona riječ o mekom gumenom bombonu. Ovi bomboni dolaze u pakiranju od 100 g i to u okusima trešnje, maline, jagode, naranče i jabuke. Ovi bomboni ne sadrže laktozu i bez glutena su tako da ih slobodno mogu konzumirati osobae s celijakijom ili intolerancijom na gluten, i osobe koje ne mogu probaviti laktozu zbog manjka aktivnosti enzima laktaze. Ovi bomboni sadrže samo prirodne boje i okuse.

Čitaj više

Pez dextrose

Pez dekstroze asortiman uključuje role voćnih dekstroza s puno vitamina C. Svi proizvodi su bez umjetnih boja i aroma. Riječ je o praktičnom pakiranju u kutijicu čije otvaranje čini ovaj proizvod dostupnim svakom djetetu i lako nošenje u svakom džepiću. Pez dekstroze proizvodi dolaze u pakiranju od 30g s okusom voća pakirani u kutijici, sa popularnim dječijim prepoznatljivim likovima kao što su ninja kornjače. Osim što su posebni po svojem izgledu, obliku i okusu, oni se izdvajaju kvalitetom šećera koji sadrže. Sadrže dekstrozu, grožđani šećer koji predstavlja vrijedan izvor brze energije.

Čitaj više

Pez fizzy

Pez fizzy asortiman bombončića razveseliti će svako dijete. Za dječake u ponudi su Angry Birds bombončići, a za djevojčice Hello Kitty.

Čitaj više

Pez gift asortiman

Pez gift asortiman svojom ponudom razveseliti će svako dijete. U ponudi je Hello Kitty i Angry Birds vrećica iznenađenja. Unutar vrećice nalazi se 1 Pez dispenzer, 10 Pez refil bombončića i 2 naljepnice. Za male damice u ponudi je Barbie torbica unutar koje se nalazi 4 Pez Barbie dispenzera, te 6 Pez refil bombončića.

Čitaj više
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr