Philips izvori svjetlosti

EcoClassic žarulje

Nova klasična žarulja - Jasna halogena svjetlost u savršenom obliku! Tradicionalna žarulje je evoluirala. Žarulje Philips Ecoclassic dostupne su u oblicima na koje smo navikli, ali uz veću energetsku učinkovitost. Nova klasična žarulja stvara vrlo kvalitetnu svjetlost, ima mogućnost prigušivanja i uključuje se u trenu.

Čitaj više

Integrirane štedne žarulje

Zamjenske integrirane žarulje kompaktne su fluorescentne žarulje koje su uz posebnu tehnologiju i oblik približno ili potpuno iste veličine kao ekvivalentne žarulje sa žarnom niti i mogu se direktno zamijeniti u istim svjetiljkama. Žarulje koriste klasično E27 ili E14 grlo. Ove inovativne žarulje kombiniraju izvanredne karakteristike fluorescentnih žarulja, uz malu potrošnju energije s prednostima žarulja sa žarnom niti - kompaktan oblik i lako održavanje.

Čitaj više

Neintegrirane štedne žarulje

Kompaktne fluorescentne žarulje (neintegrirane) su dugotrajne, štedne žarulje, ali, za razliku od standardnih kompaktnih fluorescentnih (CFL) integriranih žarulja, nemaju ugrađenu prigušnicu i potrebne su im svjetiljke s posebnim grlima i odgovarajućom prigušnicom.

Čitaj više

Reflekta žarulje

Reflektorske žarulje 39/50/ 63 mm su žarulje visoke tehnologije zrcala,a 80 mm reflektorske žarulje su žarulje sa žarnom niti s unutrašnjim prstenasto paraboličnim aluminijskim zrcalom iza žarne niti. Reflektorske žarulje u boji izvana su lakirane u različitim bojama za iznimne efekte unutrašnje rasvjete.

Čitaj više

Halogene žarulje

Halogeno svjetlo odlikuje se svojim sjajem i savršenom primjenom i u općoj i u akcentnoj rasvjeti. Ono omogućuje bogatstvo kontrasta i živahnu rasvjetu prostora potičući aktivan i kreativan rad. Pod halogenom rasvjetom, boje izgledaju svježije i visoko reflektirajući objekti od kroma, kristala i srebra zrače posebno atraktivnim sjajem.

Čitaj više

Žarulje za posebne namjene

Žarulje za posebne namjene su žarulje za kućanske aparate. U ponudi su tubularne žarulje za pećnice, hladnjake i kuhinjske nape. Tubularne za pećnice su cjevaste vakumske žarulje s bistrim staklom (T-balon), Tubularne za hladnjake su cjevaste žarulje s bistrim staklenim balonom, a Tubularne za kuhinjske nape su plinom punjenje žarulje s bistrim balonom.

Čitaj više

LED žarulje

Philips LED rasvjetni sustavi odlikuju se vrhunskim Philips LED diodama ugrađenim u kvalitetno hlađena i zaštićena kućišta čime se garantira kvalitetno svjetlotehničko ponašanje sustava u dugačkom vremenskom rasponu. Twistline GU10 reflektorske i G50, G60 i B40 svijeća (E27) LED žarulje u bijeloj veziji i verzijama različitih boja za širok izbor dekorativnih i ukrasnih primjena.

Čitaj više

Fluorescentne cijevi

Fluorescentne cijevi vrlo su ekonomične s efikasnošću do 104lm/W. Uz ovu energetsku efikasnost, širok raspon različitih temperatura boja koje su dostupne, znači da se može izabrati najbolje svjetlo za bilo kakavu vizualnu potrebu.

Čitaj više
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr