Pionir

Pionir tortice i vafli

Sun Mill napolitanke idealna su poslastica za cijelu obitelj. Ljubitelji će uživati u punini okusa i hrskavoj strukturi vafla. Voćne note će probuditi svježinu i pružiti savršen okus svim generacijama. Medeni vafli su novi brend u grupi napolitanki. Čine ih hrskave kockice vafla sa dodatkom kreme od kakaa. Idealni za predah, međuobrok i dostupni su u dvije gramaže. Oni koji vole intenzivan okus čokolade, tu su preliveni vafli koji čine savršenu kombinaciju s hrskavom strukturom i finoj kremi.

Čitaj više

Pionir čokolade, barovi i deserti

Proizvodi su vrhunska poslastica koja će Vas iznova osvojiti. Čokoladni proizvodi su senzacija je za sve one koji se žele vratiti u djetinjstvo. Pažljivo birani sastojci i tradicionalna receptura čine okus nezaboravnim. Hranjive pločice su savršene za one koji vode računa o zdravim navikama, predstavlja idealnu dopunu ishrane djeci, sportašima i svima onima koji uživaju u slatkom. Čokoladne bananice su savršene za cijelu obitelj koja voli provoditi vrijeme zajedno uživajući u punini okusa čokolade i banane. Čokolade, deserti i barovi bit će prvi izbor svim sladokuscima.

Čitaj više

Pionir Medeno srce

Medeno srce se ponosi svojom tradicijom koja broji 35 godina. Savršen je spoj prave, crne čokolada i začina. Ugodnog je mirisa i slatkog izgleda te upravo zbog toga ponosno nosi titulu savršenog prizvoda. Njegova funkcionalnost se očituje u tome što je istovremeno i slatkiš i hrana. Kombinacija začina cimeta, đumbira i klinčića i ljekovitog meda ovaj slatkiš čini neodoljivim i nezamjenjivim. Veliki postotak prave crne čokolade zadovoljit će potrebe onih koji osjećaju potrebu za savršenim slatkišem, a kombinacija začina su prava rapsodija okusa.

Čitaj više

Pionir bomboni

Negro je jedan od najpoznatijih brendova i tajna leži u jedinstvenom spoju ekstrakta sladića ( lakrica ) koji ima blagotvorno djelovanje na grlo i dišne organe i okusa mentola koji je zadužen za doživljaj svježine te osvježava dah. Nova generacija bombona zanimljivog izgleda osvaja sve one koji žele uživati u kremastim okusima jagode, višnje i slatke karamele. Svi oni koji uživaju u intenzivnim voćnim okusima će razveliti bogati okusi višnje, jagode i narandže.

Čitaj više
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr