Teekanne

Voćni čajevi

Voćni čajevi proizvode se od cvjetova, sjemenja, kore i raznovrsnog voća. Budući da ne sadrže listove biljke Camellia Sinensis, u njihovom sastavu ne nalazi se kofein. To ih čini prikladnim napitkom kako za djecu, tako i za odrasle u bilo koje doba dana. U voćnim čajevima Teekanne je definitivno lider na europskom tržištu i ne postoji okus koji nemaju. Posebno su dobro prepoznatljivi voćni miksevi. Trenutno u ponudi imaju kombinaciju naranče i đumbira,  brusnice i masline, trešnje i jagode, nekoliko finih kombinacija bogatog mirisa i aroma za hladne zimske dane. Novost u ponudi je i pravo ljetno osvježenje - kombinacija bazge i limuna.

Čitaj više

Zeleni čajevi

Zeleni čaj tradicionalni je čaj kineskog porijekla. Osnovu čine nefermentirani listići biljke čajevac (Camellia sinensis). Zeleni čaj ubrzava izmjenu tvari, pospješuje probavu, stimulira razgradnju masnoća i čisti organe od toksina. Za ljubitelje pravih čajeva Teekanne nudi široku paletu zelenih čajeva - od čistog zelenog čaja, kombinacije s limunom i narančom, limunom i đumbirom do zelenog čaja s osvježavajućim okusom limuna i manga - Zen Chai.

Čitaj više

Biljni čajevi

Biljni čajevi proizvode se od cvjetova, kore i sjemenja. Budući da ne sadrže listove biljke Camellia Sinensis, u svom sastavu nemaju kofein. To ih čini prikladnim napitkom kako za djecu, tako i za odrasle u bilo koje doba dana. Teekanne biljni čajevi jedinstveni su na tržištu i u kategoriji biljnih čajeva, te svojim poznatim čajem „Planinski raj“ vraća mnoge od nas u djetinjstvo. Uz "Planinski raj" u ponudi je čista menta i menta s medom.

Čitaj više

Sir Winston čajevi

Kada govorimo o Sir Winston kolekciji čajeva slobodno možemo reći da je ovdje riječ je Teekanne premium ponudi čajeva. Ovi čajevi predstavljaju najfinije vrste zelenog i crnog čaja. U ponudi su Sir Winston Green, Sir Winston Eearl Grey i Sir Winston English Breakfest. Ovi čajevi idealna su zamjena za kavu i u kombinaciji s mlijekom daju potpuno drugačiji doživljaj čaja. Prepuni su antioksidansima koji štite Vaše tijelo od slobodnih radikala i odgađaju proces starenja. Brojna istraživanja ukazala su na pozitivne učinke konzumacije crnog čaja, kao što su snižavanje razine kolesterola, smanjivanje rizika pojave krvnih ugrušaka i popravljanje funkcije krvnih žila. Sportaši ga koriste kao energetski napitak jer djeluje stumulativno na organizam.

Čitaj više

Hot Wein

Teekanne "Hot Wein" prirodna je mješavina začina (narančina kora, cimet i klinčići) koji se mogu  koristiti za pripremu kuhanog vina i soka od jabuke.

Potrebno je skuhati vino te staviti vrećicu s začinima u tekućinu na cca 5min, nakon toga dobit ćete ukusno piće koje će Vas ugrijati tijekom hladnih zimskih dana.

Čitaj više
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr