Wilkinson

Wilkinson brijači sistemi

Wilkinson brijači sistemi pružaju jedinstven osjećaj brijanja. Uz klasični metalni brijač Classic koji predstavlja tradicionalni način brijanja u ponudi je i Quattro Titanimu linija brijačih sistema koji s lakoćom zadovoljava potrebe muškarca za tehnologijom, kvalitetom, brzinom, dinamikom, snagom, preciznošću, stilom, savršenstvom i genijalnom lakoćom rukovanja. Ovi brijači sistemi sadrže četiri nožića od titanijuma plus styling nožić za postizanje savršenog završetka pri brijanju čime se postiže jedinstveno iskustvo brijanja. Ukoliko želite stvoriti svoj individualni stil brijanja Quattro Titanium precision brijači sistem pravi je odabir u postizanju tog cilja. Uz mušku liniju Quattro brijačih sistema Wilkinson u svojoj ponudi također ima liniju brijačih sistema za nježniji spol. Wilkinson linija ženskih brijačih sistema dizajnirana je da ženama pruži ugodno, sigurno i brzo uklanjanje neželjenih dlačica. Rezultat toga je savršeno nježna i glatka koža. Na svim brijačim sistemima mogu se mijenjati britivice čime Wilkinson postaje dugotrajni njegovatelj i prijatelj Vaše kože.

Čitaj više

Wilkinson britvice za brijače sisteme

Wilkinson Sword britvice za brijače sisteme dolaze u pakiranju od 4 i 2 komada za Wilkinson Quattro Titanium brijače sisteme za muškarce te u pakiranju od 5 komada i to sa umirujućim  gelom aloe verom i vitaminom E za Wilkinson Lady protector brijači sistem i u pakiranju od 3 komada za Quattro Titanium liniju brijačih sistema za nježniji spol. Wilkinson Sword britvice dizajnirane su na način da Vaša koža nakon brijanja bude savršeno glatka na dodir. Quattro Titanium britvice presvućene su titanijumom čime je omogućena veća dugotrajnost i ugodno brijanje, sadrže gumu za zatezanje koja napinje kožu te kliznu traku prije britvice koja osigurava dodatnu udobnost. Obogaćene su aloe verom i kod ovih britvica smanjen je razmak između britvica što smanjuje iritaciju. Quattro for Woman britvica predstavlja prvu britvicu u svijetu sa četiri oštrice sa zaštitnom rešetkom dizajnirana za žene, optimizirana geometrija britvice za konstantni kontakt sa ženskim oblinama, velika podmazujuća traka sa aloa verom i vitaminom E osigurava bolje klizanje, novi duo-vitamin kompleks TM i podmazivanje na doljnjoj traci, dizajniran za ekstra udobnosti klizanje. Traka sadrži vitamin E i pro-vitamin B5 te kompaktna, pokretna glava za bolju preciznost i kontrolu.

Čitaj više

Wilkinson jednokratni brijači

Unutar asortimana jednokratnih britvica, Wilkinson nudi Extra 2 i Extra 3 brijače za muškarce i žene koji su prilagođeni posebnim potrebama muške, odnosno ženske kože. Razlika između Extra 2 i Extra 3 britvica je u broju nožića. Svi jednokratni brijači dolaze u raznim pakiranjima, u vrećici s 4-5 komada i više, a mogu se kupiti i komadno, ovisno o potrebama potrošača.

Čitaj više

Wilkinson britvice

Wilkinson klasične britvice dolaze u pakiranju od 5 komada i namjenjene su Wilkinson klasičnom brijačem sistemu. Riječ je o tradicionalnom sistemu za brijanje za muškarce koji su navikli na klasičan način brijanja i za muškarce oštre brade. Izuzetno je oštar i ne zahtijeva svakodnevno brijanje.

Čitaj više

Wilkinson kozmetika

Wilkinson Sword uz brijače sisteme i britvice nudi i široku paletu proizvoda za njegu prije i poslije brijanja. Riječ je o posebno formuliranoj njezi muške kože za vrijeme i nakon brijanja. Ukoliko se prilikom brijanja posjećete Wilkinson stick za zaustavljanje krvarenja brzo i učinkovito će isto zaustaviti.

Čitaj više
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr