Vijesti

BOBI SPONZOR Humanitarne biciklijade

S ciljem prikupljanja sredstava za kupnju prilagođenog stacionarnog bicikla Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama 'Baranjski leptirići' 19.10.2014. održana je humanitarna biciklijada. Jedan od sponzora bio je i  BOBI SNACKS. 

Čitaj više

Chio Chips & Karlovačko pivo

Chio Chips & Karlovačko pivo ponovo u akciji! Suradnja je dogovorena kroz co-branding Chio Chips paprike 45g i Karlovačkog piva. Održati će se 100 nacionalnih promocija s hostesama tijekom 10. mjeseca.

Čitaj više

Dani Otvorenog neba 2010

Kao i prošle i ove smo godine podržali organizaciju manifestacije Dani otvorenog neba - DON 2010. Ove godine manifestacija je održana od 01.10. do 03.10. na rekreativno-sportskom aerodromu Osijek. Za one koji ne znaju Klub "ETO" započeo je 2007. god. organizirati međunarodnu letačku manifestaciju pod nazivom "Dani otvorenog neba".

Čitaj više

Pannonian Challenge 2010

Ove godine Pannonian Challenge je održan od 18.08.-22.08. i opet je privukao veliki broj natjecatelja u ekstremnom biciklizmu, rolanju i skateu iz inozemstva te svih krajeva Hrvatske. Kao i prošle godine i ove smo odlučili popratiti cijelu manifestaciju  kao sponzori i to putem promocije i degustacije proizvoda koji su svojim okusom i dizajnom namjenjeni mladim i dinamičnim ljudima.

Čitaj više

Kazališni susreti - Glumci u Zagvozdu

Ovogodišnji kazališni susreti "Glumci u Zagvozdu" održavaju se od 4. srpnja do 16. kolovoza na Trgu glumaca u Zagvozdu i to po 12 put. Ljubitelji teatra na otvorenom, ali i klapskih pjesama i folklora iz cijele Imotske krajine, ali i susjednih gradova i općina, već krajem ovoga tjedna dolaze na svoje. Riječ je o početku dvanaestih po redu susreta "Glumci u Zagvozdu", kultne ljetne kulturne manifestacije ispod sjevernih obronaka Biokova.

Čitaj više

Osječko ljeto kulture 2010

Ove godine kulturna manifestacija "Osječko ljeto kulture" slavi deseti rođendan. Manifestacija će se održati u gradu na Dravi od 29.06. do 22.07. i u tim danima ponuditi građanima 39 različitih programa.

Čitaj više

Dani Otvorenog neba 2009

Dani Otvorenog neba 2009 (DON 09) je međunarodna paragliding manifestacija natjecateljskoga karaktera, koja se održava u organizaciji AK Osijek i Extreme Team Osijek, na rekreativno-sportskom aerodromu Osijek. Cilj organizatora je uvrstiti ovo natjecanje na FAI 2 ljestvicu, kako bi do godine privukli i veći broj pilota iz cijele Europe.

Čitaj više

Dom za djecu Klasje

Dom za djecu „Klasje" smješten je u Ružinoj i Zagrebačkoj ulici u Osijeku. Trenutno je u Domu smješteno 100 djece, od toga 60 u Ružinoj ulici i 40 u Zagrebačkoj ulici. U Domu za djecu „Klasje" svoj su dom pronašla sva djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Djelatnici Doma nastoje im iz dana u dan pružiti osjećaj sigurnosti i ljubavi obiteljskog Doma.

Čitaj više

10 godina Pannonian Challenga

Iz nas je još jedan festivala ekstremnih sportova i alternativne kulture - Pannonian Challenge koji je ove godine slavio deseti rođendan.Pannonian Challenge je najraširenije tradicionalno natjecanje u ekstremnim sportovima u regiji. Svake godine okuplja se sve veći broj gledatelja i natjecatelja, iznosi glavnih novčanih nagrada rastu, pojavljuju se sve veće face iz BMX i skate svijeta.

Čitaj više
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr