10 godina Pannonian Challenga

10 godina Panonnian Challenge-a

10 godina Panonnian Challenge-a

Iz nas je još jedan festivala ekstremnih sportova i alternativne kulture - Pannonian Challenge koji je ove godine slavio deseti rođendan.Pannonian Challenge je najraširenije tradicionalno natjecanje u ekstremnim sportovima u regiji. Svake godine okuplja se sve veći broj gledatelja i natjecatelja, iznosi glavnih novčanih nagrada rastu, pojavljuju se sve veće face iz BMX i skate svijeta.

 

Udruga Pannonian kao organizator nastoji pružiti natjecateljima i posjetiteljima što bolji provod i nezaboravno sjećanje.

 
Tijekom devet godina, od toga šest godina pod nazivom Pannonian Challenge, natjecanje je dobilo međunarodni značaj, a tome je pridonijelo sudjelovanje natjecatelja iz država: Slovenija, Mađarska, Austrija, Njemačka, Češka, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna gora, Grčka, a činjenica da su prisutni i natjecatelji i iz daleke Argentine, Pannonian Challenge-u možemo dodati i interkontinentalni karakter.
 
Natjecanje atraktivnošću privlači iz godine u godinu sve veći broj gledatelja. Ove godine Pannonian Challenge je održan od 19.08.-23.08. i opet je privukao veliki broj natjecatelja u ekstremnom biciklizmu, rolanju i skateu iz inozemstva te svih krajeva Hrvatske.
 
Uz neizostavno odlične vožnje i vratolomije in-line skatera, skatera, bmx i mbt vozača te odličan večernji program i druženje, društvo je činila i glavobolje i ove godine zadavala - kiša.
 
Manifestacija se održala u osječkom skate parku i kao svake godine svojom atraktivnošću privukla velik broj natjecatelja i posjetitelja.
 
S obzirom da je Pannonian Challenge manifestacija koja kao i „Dani otvorenog neba“ okuplja mlade ljude, odlučili smo održati promociju i degustaciju našeg postojećeg branda Chio
Chips-a i novog Bruschette Maretti & Kubeti. Promocija je imala odličan odaziv kako kod posjetitelja tako i kod natjecatelja.
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr