Dani Otvorenog neba 2009

DON 2009

DON 2009

Dani Otvorenog neba 2009 (DON 09) je međunarodna paragliding manifestacija natjecateljskoga karaktera, koja se održava u organizaciji AK Osijek i Extreme Team Osijek, na rekreativno-sportskom aerodromu Osijek. Cilj organizatora je uvrstiti ovo natjecanje na FAI 2 ljestvicu, kako bi do godine privukli i veći broj pilota iz cijele Europe.

 

Extreme Team Osijek je u listopadu 2007. godine uspješno organizirao prvu međunarodnu letačku manifestaciju Dani otvorenog neba - DON 2007  na kojoj su sudjelovala 42 pilota, koju je posjetilo više od 500 radoznalih posjetitelja, a koju su popratili gotovo svi mediji na području Osječko-baranjske županije.

 
Ove godine Dani otvorenog neb – DON 2009 održani su 16.05. i 17.05. na rekreativno-sportskom aerodromu. Natjecali se se piloti iz Hrvatske, Mađarske, Srbije, BiH i Slovenije. Odaziv je bilo odličan.
 
Manifestacija ima za cilj prerasti u tradiciju koja će svake godine u našu županiju okupiti zaljubljenike u ovaj sport iz cijelog svijeta i na taj način promovirati grad Osijek i Osječko-baranjsku županiju.
 
Mi kao firma smo prepoznali ovaj projekt i odlučili ga kroz sponzorstvo popratiti i podržati iz razloga što i mi kao firma kao popratni cilj imamo promociju grada i županije.
 
S obzirom da je to manifestacija koja okuplja mlade ljude, odlučili smo održati promociju i degustaciju našeg branda Chio Chips-a. Promocija je imala odličan odaziv kako kod posjetitelja tako i kod natjecatelja.
 
Prekrasno vrijeme i fenomenalni letovi bili su popraćeni  „Ludo hrskavim zvukom Chio Chipsa“.
 
Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr